Ford B-MAX 1.0 EcoBoost 100pk Style (2013)

Ford B-MAX
Ford B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAX

UitvoeringB-MAX 1.0 EcoBoost 100pk Style
Bouwjaar2013
Jaar van aanschaf2013

eerste indruk

Mijn eerste indruk is zeer goed. Op 8 juni is hij besteld en 23 augustus was hij bij de dealer. Ik vind het een fijne auto om in te rijden. De hoge zitpositie was een must voor het overzicht op de weg.
De schuifdeuren achter is praktisch i.v.m. de kinderen in de gordels zetten. De weglegging is prima. Door het afsluiten van een provincale weg, nu 3 weken moeten slingeren door de bos,voordat ik bij de snelweg was. Daar had de auto geen enkele moeite mee.
Bediening instrumenten is makkelijk en de extra optie cruise-control verhoog het comfort.
Al met al voorlopig tevreden over het brandstofverbruik. Kijken wat het naar een aantal maanden is.