Fiat Seicento 1.1 Sporting Abarth (2002)

Uitvoering | Seicento 1.1 Sporting Abarth |
Bouwjaar | 2002 |
Jaar van aanschaf | 2010 |
Mijn eigen ervaring van deze auto!!
In aller eerste opzicht is dit mijn perfect eerste autootje. hij ziet er leuk uit en rijd ook nog een super maar vooral ook heel zuinig, Ik rij nu zelf benzine super plus of euro 98 omdat ik wel merk dat het wagentje hier het beste op rijd. (de mijne altans). verder is het een stoer sportief autootje met veel comfort. Ik ga zelf met de auto morgen vroeg naar Zuid frankrijk waar ik nu al naar uit kijk, Ik ben eerder al met de standaard versie naar oostenrijk geweest op wintersport dit is super bevallen!!. 1 hele dikke min punt voor mij was toch wel dat ik nu net voor bijna €800,- een reparatie moest ondergaan. want voor de APK keuring moest allereerst de gehele remleidingen vervangen worden en alle hevels. verder heb ik vandaag mijn dynamo,spoelriem,distributieriem,waterpomp,spanrolletjes ez moeten vervangen om dat de auto hele rare geluiden maakte tijdens het optrekken en aangezien ik morgen er mee op vakantie ga wil ik niet onderweg stil staan dus dit was een flinke tegen slag aangezien ik nog een student ben. maar dit hoeft natuurlijk niet bij alle seicento's zo te zijn want de vorige van mijn moeder was nooit wat mee aan de hand.
dus al niet te min zonder de repapraties en topper van een auto!!. mvg Richard