Fiat Multipla 1.9 JTD Dynamic (2004)

autoreview

Fiat Multipla 1.9 JTD Dynamic (2004)
Fiat Multipla 1.9 JTD Dynamic (2004)Fiat Multipla 1.9 JTD Dynamic (2004)Fiat Multipla 1.9 JTD Dynamic (2004)Fiat Multipla 1.9 JTD Dynamic (2004)Fiat Multipla 1.9 JTD Dynamic (2004)Fiat Multipla 1.9 JTD Dynamic (2004)Fiat Multipla 1.9 JTD Dynamic (2004)Fiat Multipla 1.9 JTD Dynamic (2004)Fiat Multipla 1.9 JTD Dynamic (2004)Fiat Multipla 1.9 JTD Dynamic (2004)

Signalement

UitvoeringMultipla 1.9 JTD Dynamic
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2004
Jaar van aanschaf2004
KM-stand bij aanschaf6.400 km
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Heb op dit ogenblik 18200 km op de teller. Het blijft een plezierige ervaring om met deze wagen te rijden. Tot nogtoe ben ik geen problemen tegengekomen en ervaar ik nog steeds deze wagen als mijn beste koop. De wegligging is uitstekend, heb GEEN ESP en die is eerlijk gezegd op deze wagen niet nodig. Omdat 1 de wagen al een ZEER goede wegligging heeft en 2 je koopt anders een Alfa. Deze wagen is als familie-auto en niet als race-auto bedoeld. Het is ook een wagen die het gevoel geeft alsof je vanuit je sofa naar de voetbal kijkt ipv in het stadion zelf. Je krijgt nooit een agressief gevoel in deze wagen, je moet niets bewijzen. Je krijgt ook niet snel de neiging om vol op het gaspedaal te gaan drukken. Dat draagt natuurlijk bij bij het zuinig karakter van deze wagen. Ik merk ook dat de motor vlotter loopt, nu die al enkele duizenden km op de teller heeft. 6,9l/100km. Niet slecht voor zo een hoge auto.
En ja, ik heb er al veel mensen mee laten rijden, gezien veel mensen op uiterlijk afgaan en enkel negatieve kritiek hebben op deze wagen. Tot nog toe is er geen enkele geweest die na het rijden nog kritiek heeft op de Nuova Multipla. Dit had ik niet verwacht, of die rijdt beter dan ie eruit ziet, baanvast, geweldig voor lange afstanden...
Rij ermee en geef uw nieuwe mening door, die zal er heel anders uitzien.

PROBLEMEN

Nog geen problemen, maar mocht ik er tegenkomen zal ik ze melden.
Het is voor mij de meest ideale auto voor een familie met minstens 2 kinderen. Zelf heb ik er 3 en woont mijn schoonmoeder bij me in dus voor ons is deze wagen ideaal. Ik ben aan het verbouwen, en de ruimte die je hebt wordt dan nog eens duidelijk.Je kan er vanalles in kwijt, en nog een positief detail zijn die enorme buitenspiegels die in 2 verdeeld zijn zodat je geen dode hoeken meer hebt en enorm gemakkellijk kunt parkeren.
Voor mij blijft deze wagen een aanrader, voor families en voor mensen die net geen bestelwagen willen maar toch veel plaats nodig hebben want je kan er "bijna" alles mee. Zetels kippen of uithalen en meteen een vlakke vloer.
Traag, maar de positieve kenmerken van de Multipla, beginnen stillaan door te dringen bij het grotere publiek, en dat positieve gaar stilaan de negatieve status overwinnen.

5,0
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  5
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (4)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens