Fiat 500 TwinAir 85 Lounge (2012) #2
Uitvoering | 500 TwinAir 85 Lounge |
Bouwjaar | 2012 |
Jaar van aanschaf | 2013 |
Tweehonderdvijtigduizend kilometers
Na 12 jaar trouwe dienst, 4 verhuizingen en 250.000 kilometers verder, ga ik je nu toch inruilen.
BETROUWBAARHEID
Ik heb deze auto gekocht (2013) met 17.000 km en heb er dus nog aardig wat opgezet.
Bets, zoals ik haar noem heeft mij nooit in de steek gelaten. Zowel op de snelweg als in de stad was het een hele fijne auto.
Een lange tijd heen en weer gereden van Noordwijk naar Lelystad.
COMFORT
Zelfs als verhuiswagen heeft ze vier keer haar best gedaan, banken plat en dozen erin!!! In al die jaren heb ik weinig onkosten gehad, ook al was ik wel eens laks met een beurt op tijd. Het is/was altijd sleutel omdraaien en rijden. De stoelen zitten prima en de turbo is erg fijn op de snelweg.
KOSTEN
Een keer de remmen vervangen en koelvloeistof systeem waren de grootste uitgave ( (1500-2000 euro), kom ik uit op ongeveer 165 euro per jaar.
Zelfs de uitlaat zit er al vanaf haar geboorte jaar onder.
Met een tank benzine rijd ik zo een 400 km weg.
AFSCHEID
Maar nu wordt het toch echt tijd voor een andere, een fiat 500 1.0 hybride connect bouwjaar 2022 en 44.000 km op de teller.
Ik hoop en ga ervan uit dat dit karretje mij net zoveel plezier gaat bieden als mijn oude vertrouwde BETS!!!