Fiat 500 1.2 Start&Stop Sport (2010)
| Uitvoering | 500 1.2 Start&Stop Sport |
| Versnellingen | 5, Semi Automaat |
| Bouwjaar | 2010 |
| Jaar van aanschaf | 2010 |
| KM-stand laatst | 0 km |
Eindelijk besteld!
Na enkele keren de showroom bezocht te hebben en een proefrit gemaakt te hebben met de nieuwe dualogic start & stop uitvoering toch de knoop doorgehakt en de BMW ingeruild. zeker gezien dat we ook een 500 r hebben uit 1973.
Helaas zit er ongeveer 2 maanden levertijd op. Samen met de Dealer een zeer complete uitvoering samengesteld waar we zeker benieuwd naar zijn.
1.2 69 start&stop dualogic sport
electroclashgrey metalic, zwart leer/stof interieur, climat control, bleu en me, navigatie scherm, 17"abarth zomerwielen, 15"bicolor winterwielen, chroompakket, parkeersensoren, sportpedalen, stootstrips, chrome spiegelkappen, getinte ramen.
Snel volgen de ervaringen en echte foto's!
deze foto's zijn in de showroom gemaakt van een voorbeeld auto in kleur met de wielen om te zien hoe het ongeveer word, dit is geen sport!
Belachelijk lange levertijd
Balen!
eind februari hebben we de 500 besteld, de dealer vertelde toen de levertijd bedraagt 2 maanden, dus eind april zou hij binnen komen!!
zelf nog even gebeld begin april, toen te horen gekregen dat hij in productie stond, dat zou ongeveer een week duren, dan twee weken transport en een week op kenteken dus eind april uiterlijk begin mei zouden we kunnen rijden... nu begin mei gebeld en weer geïnformeerd waar blijft ze??
uhhm even kijken, tja staat nog in productie.. zeker veel opties?? 19 mei komt hij uit de fabriek, dan nog maximaal 3 weken zou je hem hebben dus dat wil zeggen half Juni?? dus levertijd is al bijna verdubbelt!! en nog niet eens parelmoer lak erop, gewoon metallic!
Balen dus!!