Dacia Duster HYBRID 140 Extreme (2024) #3

Dacia Duster HYBRID 140 Extreme (2024)

UitvoeringDuster HYBRID 140 Extreme
Bouwjaar2024
Jaar van aanschaf2024

Fijne auto

Dit is mijn 4de Duster en telkens meer comfort. Ik rij deze Duster nu een half jaar en rij met heel veel plezier. Deze Duster Extreme full hybrid is volgens mij een goede keuze geweest. Met 1 tank (50 liter) haal ik makkelijk zo'n 750 km! Comfort en vering zijn dik in orde. Het voorlopige minpunt is de electronica met vooral het scherm heb ik veel problemen mee, 9 van de 10 keer start het scherm niet op. Al een aantal keren met dit probleem bij de dealer geweest maar die kunnen de oorzaak ook niet vinden. Er schijnt een update aan te komen hopenlijk is dat dit irritante gedoe verleden tijd, verder een prima auto!

10,0

PRIVATE LEASE Dacia Duster