Dacia Duster 1.6 16V 4x2 LPG Aniversare (2012)

autoreview

Dacia Duster
Dacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia Duster

Signalement

UitvoeringDuster 1.6 16V 4x2 LPG Aniversare
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2012
Jaar van aanschaf2012
KM-stand laatst46.000 km
Lezerswaardering: 16%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

distributieriem kapot

 • 46.000 km

Ik was trots op mijn DACIA DUSTER.na het spontaan kapot knallen van de distributieriem op de tsjechiese snelweg is mijn liefde zwaar bekoeld. De auto is pas 2 jaar oud en heeft 46000 km gelopen en is dealer onderhouden op de juiste momenten. Dacia wast nu zijn handen in onschuld. De reparatie wordt "gratis" uitgevoerd maar alle verder voortvloeiende kosten (ong 1000 euro) voor o.a. tijdelijk (REPARATIE HEEFT 16 DAGEN GEDUURD)andere auto moeten huren zijn allemaal voor mijzelf. Ik vind het ongehoord dat mij geen (gedeeltelijke ) compensatie geboden wordt. Iemand enig idee hoe ik dit het best aan de grote klok kan hangen zodat potentiële kopers wel 3 nadenken voordat ze een DACIA kopen.

2,0
 • Betrouwbaarheid
  1
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  3
 • Kosten
  1
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

PRIVATE LEASE Dacia Duster

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (10)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens