Citroën DS3 VTi 82 So Chic (2012) #2

Citroën DS3 VTi 82 So Chic (2012)

UitvoeringDS3 VTi 82 So Chic
Bouwjaar2012
Jaar van aanschaf2012

bijna een maand na aflevering

22 december onze nieuwe auto opgehaald een mooie Zwarte Citroën DS3 met de nieuwe 3 cilinder motor. Na aflevering gelijk een weekend naar Antwerpen, en wat rijd hij toch geweldig en wat is hij stil onze Black beauty, zoals we hem hebben gedoopt.
(foto's volgen nog) mijn vorige auto was qua comfort natuurlijk nergens mee te vergelijken, ivm het veersysteem wat er onder onze Xantia zat, maar onze Black Beauty zit echt super dankzij de sportstoelen in het pack comfort pakket.
Ook komt hij lekker mee in het verkeer, en is hij lekker zuinig.En de ingebouwde navigatie werkt echt super. Ondanks dat we hem nog maar een kleine maand hebben zijn we tot nu toe erg tevreden over onze Black Beauty. Zal proberen zo ongeveer halfjaarlijks een berichtje te doen. of als er tussentijds bijzonderheden zijn laat ik het weten.

Bijna een half jaar verder

Zo bijna een halfjaar en 7000km verder weer even een kleine up-date.
Onze Ds3 heeft het tot nu zonder problemen gedaan, en we zijn erg tevreden over onze black beauty.
Het is mijn zijn nieuwe zuinige motor natuurlijk geen strepen trekker maar hij komt super goed mee.
En als je normaal rijd, is hij lekker zuinig, al haalt hij de fabrieks opgave niet, maar 1 liter op 20 km haal ik gemiddeld wel, en dat is al er lekker vergeleken met onze andere auto's.
Tot dus ver kan ik geen nadelen noemen van deze auto en zijn er dan ook super tevreden mee. in de eerste week van juli hopen we er mee naar luxemburg en frankrijk te gaan en ik zal na die tijd weer even laten weten hoe onze Ds3 het heeft gedaan op de lange afstand.