Citroën C5 Break 2.0 HDiF 16V Exclusive (2006)
Uitvoering | C5 Break 2.0 HDiF 16V Exclusive |
Bouwjaar | 2006 |
Jaar van aanschaf | 2011 |
Aflevering auto/eerste rijindrukken
De auto is particulier aangeschaft en het betreft hier een ex-leaseauto. Het is de meest luxueuze uitvoering Exclusive met daarnaast alle mogelijke opties muv een open dak. De auto rijdt fantastisch waarbij er een groot verschil te merken is tussen mijn vorige C5 en deze C5. Deze auto is soepeler, vlotter en maakt bijzonder weinig geluid. Na een weekje sturen blijken er wat kleine dingetjes te zijn die door de mijn dealer komende week verholpn zullen worden. Eind december gaat het richting Oostenrijk.
De eerste drie maanden
Wat een fijne auto is dit. Zijn voorganger was al geweldig maar type 2 is duidelijk een vooruitgang. Het rijden in deze auto is een feest. We zijn er mee naar Oostenrijk geweest en dat ging prima. De enige storing tot nu toe was een kapotte achterlamp. Binnenkort komt er een trekhaak onder en gaan we rijden met de caravan.
Auto verkocht....
Aan alles komt een eind. Gezien de kilometerstand en de oplopende onderhoudskosten is de auto verkocht. Mede ook omdat mijn vaste citroen dealer niet meer bestaat. Het was een fijne auto met gedurende de laatste twee jaar helaas veel storingen.