Chevrolet Orlando 2.0D LTZ (2012)
Uitvoering | Orlando 2.0D LTZ |
Bouwjaar | 2012 |
Jaar van aanschaf | 2012 |
Orlando naar 1000 km
Natuurlijk heb ik de auto nog maar een week. Mee naar Frankrijk gereden, dus een lange reis gemaakt op één dag.
Ik ben tot nu toe alleen maar erg tevreden over de auto. Heerlijk ruim. Goed zittende berijders stoel.
De Orlando stuurt prima. Wegligging ook goed. De 2 liter diesel sleurt de Orlando met gemak over het Franse asfalt. Geluidsniveau in de auto is prima.
De auto heeft een USB aansluiting waarop een geheugenstick kan worden aangesloten met muziek. Ideaal.
Ik heb een heerlijke reis gehad en stapte ontspannen uit.
Over het gebruik valt nu nog weinig te zeggen. Daar kan ik pas over oordelen als ik zo'n 10.000km heb gereden.
Enkele minpuntjes zijn dat er geen bluetooth is voor de telefoon, en dat ik voor Frankrijk een extra SD-kaart moest aanschaffen voor de navigatie. Heel West Europa op één kaart zou makkelijker zijn geweest. Wel zijn alle hoofdwegen van (West?)Europa aanwezig op alle kaarten dus het was niet nodig om tussendoor te wisselen van SD-kaart.
Na 1000 km een heel tevreden bestuurder.