BMW X3 2.0d Executive (2004)
Uitvoering | X3 2.0d Executive |
Bouwjaar | 2004 |
Jaar van aanschaf | 2004 |
Ondanks het feit dat de X3 een 4-cilinder heeft en mijn vorige BMW een 6 cilinder heb ik niet het gevoel dat ik de 2 extra cilinders mis in de X3. Hij heeft voldoende power om in het normale verkeer mee te komen. Je zit in no-time over de toegestane maximumsnelheid. Hier had ik, voordat ik in de X3 had gereden, niet op gerekend. De vering is lekker hard en de auto ligt perfect op de weg. In ieder geval niet een deinend ’suv’ gevoel maar strak door de bocht! Je moet ervan houden uiteraard aangezien de meeste SUV"s toch erg comfortabel geveerd zijn. De handbak schakelt ook goed. Nu heb ik de X3 ook even kunnen ’testen’ in de sneeuw met z"n X-drive. Ook dat gaat zonder problemen. Al met al ben ik erg tevreden met de X3. Het interieur kon wel wat luxer worden afgewerkt voor een auto in deze prijsklasse (E 60.000,-). Ik heb dan ook gekozen voor een leder interieur in beige kleur waardoor het enigszins minder opvalt. Van BMW had ik iets meer verwacht in deze prijsklasse. Maar goed, het totaalplaatje is prima!
- luidspreker moet worden vervangen (iets te enthousiast de volumeknop gehanteerd van het HiFi systeem??)
- kleine rammel in het linkerportier.