BMW X1 sDrive20i Business (2012) #2

BMW X1 sDrive20i Business (2012)

UitvoeringX1 sDrive20i Business
Bouwjaar2012
Jaar van aanschaf2012

Bmw x1 Sdrive 2.0i automaat M sport

Sinds begin vorig jaar een nieuwe x1 aangeschaft en ingeruild op de x3. Downsizing zogeheten.
De auto is aardig compleet uitgerust kwa opties alhoewel er een is wat jammer is dat dit er niet op zit en dat zijn electrische stoelen met memory.
De 2.0i motor met 184 pk bevalt zeer goed. Ondanks van 6 cilinder, 231 pk naar een 4 cilinder is de snelheids beleving en daadwerkelijke acceleratie gelijk en of zelf beter geworden.
De kleur is lemans blauw met het bijbehorende sport pakket. In mijn optiek een erg mooie uitvoering.
Het interieur is van stof en tot nu nog eigenlijk geen spijt hiervan ipv leer.
Door leer lijkt het echter wel wat sjieker.
Het verbruik is natuurlijk niet volgens de fabrieks waardes maar het valt mij zeker ook niet tegen. Met name als je heel beheerst je rechter voet kunt controleren. Onlangs een vakantie rit achter de rug naar tsjechie en dit is zeer goed bevallen met een gemiddeld verbruik van 1 op 12 met cruise snelheid 140 km/hr.
Wat valt tegen???.... Standaard geluids installatie, en verder kan ik het niet bedenken.