AutoWeek.nl heeft je steun nodig
BMW i4 eDrive40 (2022) #16

Uitvoering | i4 eDrive40 |
Bouwjaar | 2022 |
Jaar van aanschaf | 2022 |
8 maanden electrisch
Mooie auto, prima brouwkwaliteit. Na 3 serie met m-sport onderstellen . Is dit wel een zware auto, meer limousine dan sportief( ondanks alle m-sport uitrusting) Actieradius boven de 12 graden erg goed. Als je braaf rijdt tot ca 115 continu onder de 18kwh/100. Over 26.000km gemiddeld 22kwh/100. Wintersport rit van 975 km bij 140/150 km/uur met 4x laden ook prima te doen. Je reist wel anders en de rit kost 1,5 uur meer. Het is een ruime reisauto. Binnen nl bijna altijd voldoende range 80% => 320 km om de dag door te komen. Thuis volvertrekken. Maar snellaadstations werken ook prima.
9,5

BMW i4 M50 544Pk High Executive 84 kWh Elektrisch verstelbare stoelen | Trekhaak 1600kg | Schuif/Kanteldak | Driving Assistant Professional | Harman Kardon Sound System | Head Up Display | Verwarmbaar stuurwiel | Interieurlijsten Carbon Fibre | Parking Assist.
- 2022
€ 52.895

BMW i4 eDrive35 70 kWh | Aut. | Leder | Getint Glas | Led | Navigatie | Cruise control | Climate control | Apple carplay | DAB | Camera | Elek. klep
- 2023
€ 41.845

BMW i4 eDrive35 70 kWh | M-SEATS | SHADOW LINE | CAMERA | MEMORY SEATS | HARMAN/KARDON | BLIS | TREKHAAK
- 2023
€ 39.450