BMW 325i High Executive (2007)
Uitvoering | 325i High Executive |
Bouwjaar | 2007 |
Jaar van aanschaf | 2023 |
Heerlijk sturen
Toen ik voor het eerst in deze BMW 3-serie reed, na begonnen te zijn in een Volvo V70 uit 2012, dacht ik: wat is die bediening zwaar en wat is ie hard geveerd! Maar je moet echt even de tijd nemen om te wennen aan deze auto. Als je eenmaal doorhebt waar hij voor is gemaakt en doet waar hij voor is gemaakt wil je nooit meer anders. Het is geen ‘harde’ vering maar een strakke wegligging en met die zware besturing gooi je m op de millimeter nauwkeurig elke bocht door. En nu ik een tijdje heb gereden met de 2.5 6-in-lijn wil ik nooit meer een viercilinder hebben. Echt een prachtige machine, zo’n E90

BMW 3-serie Touring 325i E91 Executive | Youngtimer | 218 pk | Automaat | Xenon | Pano | Trekhaak | 18 inch | PDC | Climate-control | Keyless entry | Cruise control | ➡️
- 2008

BMW 3-serie Cabrio 325i High Executive Automaat, Uniek aanbod, NL auto, Dealer onderhouden, 2e eigenaar, Topstaat, Youngtimer, Clima, Cruise, Lichtmetaal, Leder, Lage km stand
- 2007

BMW 3-serie Touring 318i Business NAP|Cruise|Trekhaak|EXPORT