BMW 318i (2006)

| Versnellingen | 6, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2006 |
| Jaar van aanschaf | 2006 |
| KM-stand laatst | 0 km |
Sinds oktober 2006 heb ik een BMW 318i op gas. In de lease is het kiezen tussen diesel of gas, diesel een business line of op gas een dik aangeklede business line. Het is dus de gas versie geworden.
Ik ben vanuit de business line gaan bouwen, aangezien dat gunstiger was dan een executive line.
Op de business line, Donker blauw met licht grijze bekleding, heb ik erbij genomen:
- Xenon verlichting
- Sportstoelen (absolute aanrader, super stoelen!!)
- HiFi stereo (in veel tests gelezen dat standaard geluid niet goed was, dit is perfect)
- Navigatie professional
- Sportstuur
- verschuifbare middenarmsteun
- 16 inch bredere banden (225 ipv 205)
- automatisch dimmende binnenspiegel
- WTCC achterlichten (gaaf gezicht aan achterkant, weer eens wat anders)
Al met al een mooie auto met alle comfort die ik me kan wensen.
Dan de auto mee de weg op, wat een gneot zeg. Freude am fahren klopt bij BMW echt. Lekker strak op de weg, lijkt wel in de weg, en strak door de bochten. Een echte super auto. Ik ben dus erg blij met de keuze en ga graag een stuk rijden.
Het verbruik op de meter is 1 op 13,8 omgerekend is het een 1 op 12 voor gas.
De gas installatie had ergens een pakking die niet perfect was. En daardoor te hoog verbruik op gas. Is netjes hsteld en de auto werd ook netjes op locatie terug bezorgt. Prima service.