AutoWeek.nl heeft je steun nodig
BMW 225xe iPerformance Active Tourer (2016) #3
Uitvoering | 225xe iPerformance Active Tourer |
Bouwjaar | 2016 |
Jaar van aanschaf | 2015 |
opladen probleem
De BMW is een heerlijke auto, maar helaas heb ik al 3x de garage moeten bezoeken, omdat het opladen niet lukte. Daardoor rijd de auto noodgedwongen op benzine en juist bij lage snelheden mis ik het elektrisch gezoef. Heeft iemand dezelfde problemen met deze versie?
Hij rijd nu ook 1 : 12,5 ipv 1 : 18
6,5
PRIVATE LEASE BMW 2-serie Tourer

BMW 2-serie Tourer (f45) 225xe 224pk Aut. Essential Executive | Apk 23/05/26 | Orig. NL |
- 2016
€ 13.800

BMW 2-serie Tourer 218i Centennial Executive 7p. Rijklaarprijs-Garantie Navigatie Led Airco Camera
- 2017
€ 18.950

BMW 2-serie Tourer 220i 192pk High Executive Aut. Pano|Leder|Navi|Clima
- 2017
€ 15.750
Op Zoek Naar
Je wilt gewoon hoog zitten maar zoekt geen SUV? Check dan deze occasions
Duurtest
Maarten vindt nieuwe EV met grote range nog te duur en is fan van plug-in hybride
Praktijkervaring
Praktijkervaring BMW 2-serie Tourer: eigenaren over eerste voorwielaangedreven BMW
Nieuws