BMW 128ti (2021)
Versnellingen | 7, Automaat met dubbele koppeling |
Bouwjaar | 2021 |
Jaar van aanschaf | 2022 |
Het eerste deel
Afgelopen jaar ben ik op zoek gegaan naar een vervanger van mijn BMW 330i Touring. Na mijn scheiding had ik duidelijk minder behoefte aan ruimte dan daarvoor, aangezien de kinderen en mijn ex apart op vakantie gaan, en ik ook de hond mocht inleveren :)
No worries mensen, ik heb een goede verstandhouding met de moeder van mijn kinderen.
Maar goed, wat wil je dan als laatste benzine auto. Want ik ben bang dat ik over drie jaar echt om moet naar electrisch en met de nieuwe I4 M50 is BMW al lekker bezig, maar die is qua model mij net iets te groot als single.
Bij van Poelgeest gekeken naar een dikke 140i uit 2018, een Mini Clubman S Works, een Golf GTI ook weer overwogen (heb een Golf 7.5 GTI gehad) maar interieur sprak me niet aan.
En jawel BMW zit niet stil, dat de nieuwe 1 serie me nooit bekoorde kan je wellicht begrijpen, aparte grill, voorwielaandrijving, en wat blokkerig van model.
Echter ik zag een filmpje voorbij komen van de 128 TI, dat was wel een beest om te zien. van Poelgeest Amersfoort op zoektocht gezet, want nieuw koop ik niet, en jawel na een maand kregen ze een demo van een jaar oud vrij met 3000km. Ik rijden en man man, smullen was het, veel beter dan een GTI, strakker dan een 330i en toch een echte BMW. Snaar strak.
Januari dit jaar op naam laten zetten en heb er nu 15000 km mee gereden. Ben echt super blij en erg zuinig op dit kanon.
Paar specs:
PVC grijs met rode accenten
Standaard sport stoelen
Zwarte spiegels
Shadowline
Ronde digitale klokken i.p.v. dat drukke digitale systeem
18 inch vanwege de zakelijke kilometers die ik maak
Niet getuned dus 265 pk en 400 nm
1 op 15 in ECO PRO bij 120 km/h
Ik rij gemiddeld 700 kilometer op 1 tank.
Update volgt!
PRIVATE LEASE BMW 1-serie

BMW M135 M135i xDrive High Executive | Panorama | H/K | Leder | Head-Up | M-seats | 19 Inch |
- 2019

BMW 118i M Sport LED Camera Carplay Sfeerverl. Trekhaak Virtual Navi Clima Cruise 17"LMV PDC
- 2021

BMW 118i M Sport High Executive Automaat (PANORAMADAK, M PAKKET, APPLE CARPLAY, GROOT NAVI, STOELVERWARMING, LEDEREN SPORTSTOELEN, CAMERA, GETINT GLAS, M SPORT BESTURING, SFEERVERLICHTING, NIEUWE APK, NIEUWSTAAT)
- 2020