Audi A3 Cabriolet 2.0 TDI 140pk Attraction (2010)
Uitvoering | A3 Cabriolet 2.0 TDI 140pk Attraction |
Bouwjaar | 2010 |
Jaar van aanschaf | 2012 |
Van ster naar vier cirkels
Na 500.000 km afscheid genomen van deze Mercedes http://www.autoweek.nl/autoreview/22444/mercedes-benz-e-220-cdi-classic-combi en overgestapt op een Audi A3 2.0 TDI Cabrio. 2.0 TDI omdat ik zo'n 35.000 rijdt per jaar en Cabrio omdat ..... nou ja, gewoon omdat we cabrio willen rijden.
De Audi kocht ik van een particulier voor een zeer redelijke prijs. Bovendien wilde hij me ook nog een half jaar garantie geven op alle werkzaamheden boven normaal onderhoud en slijtage.
De eerste kapotte LED unit van een achterlicht kreeg ik zonder blikken of blozen vergoed. Maar verder: een heerlijke wagen. Lekker rijden met een verbruik van zo'n 1 op 19. De laatste tank niet sneller dan 100 km/h gereden om te kijken wat er max uit te slepen is: 1 op 22 zelfs. De auto is ontdaan van elke luxe, zodat er niet veel aan kapot kan gaan of gejat kan worden.
Met 10 graden en droog weer is het prettig rijden met het dak er af. En tenslotte, dat McDonalds logo dankzij de rolbeugels achter de achterstoelen.... dat wordt vanzelf een keer cult ;) Binnenkort meer......
PRIVATE LEASE Audi A3

Audi A3 1.8 TFSI Automaat Clima PDC 18 inch Pano Leer Navi
- 2013

Audi A3 Sportback 1.4 TFSI Ambition Pro Line, Panorama dak, Leder, PDC, Navi, Cruisecontrol,
- 2013

Audi A3 Sportback 1.4 TFSI Attraction Pro Line I 1ste eigenaar I Nap I dealer auto I uniek I
- 2010