Audi A3 Cabriolet 1.8 TFSI Ambition Pro Line (2009)

Audi A3 Cabriolet 1.8 TFSI Ambition Pro Line (2009)

UitvoeringA3 Cabriolet 1.8 TFSI Ambition Pro Line
Bouwjaar2009
Jaar van aanschaf2023

Elke rit met een glimlach

Sinds een paar maand in ons bezit A3 cabrio 1,8 TFSI automaat, deze zomer 4500km gereden naar onze vakantie adres zonder problemen, en natuurlijk zeer zuinig 1:16,wel een klein beetje olie verbruikt, niet noemenswaardig, blijkbaar is dit bekent met deze motor, maar welke auto gebruikt geen olie ? bij deze tank ik wel RON 98 waar de auto mooi oploopt, alleen de radio vind ik zeer slecht deze vervangen voor een Android toestel wat een verschil. Ik zal mijn ervaringen bij houden hoe het verder gaat met de auto.

Hoog olie verbruik

Ook mijn Audi komt er niet mee weg hoog olie verbruik 1:500, helaas je merkt er niets van motor loopt gewoon goed, maar dit is niet de bedoeling, hierbij veel wezen googelen dus kwam ik terecht bij Biggelaar service in Nuenen,was de auto 4 dagen kwijt auto weer opgehaald inmiddels 2000km mee gereden maar zonder olie verbruik en twee jaar garantie ik ben blij dat ik dit heb gedaan, alles aangepast zuigers, ketting, lagers Dus als jou Audi ook veel olie verbruikt is Biggelaar een aanrader.

9,5

PRIVATE LEASE Audi A3