Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Distinctive (2006)
Uitvoering | 159 1.9 JTDm 16v Distinctive |
Bouwjaar | 2006 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
Na 10 jaar Mercedes, was ik toe aan een verfrissend nieuwe auto. Door de gemengde gevoelens van de Mercedes heb ik voor een totaal ander merk gekozen. Een Alfa Romeo. Met deze wagen hoop ik minder technische problemen te krijgen dan bij Mercedes! Hierbij moet ik wel zeggen dat deze erg comfortabel en snel was. Maar technisch zeer matig. Het voordeel van Alfa Romeo is dat deze een stuk goedkoper zijn in aankoop en onderhoud. Tot nu toe vind ik de auto erg comfortabel. Hij is totaal anders dan een Mercedes. Deze auto is ook lekker snel maar schakelt en beweegt totaal anders. Ook het design en materiaalkeus is typisch itialaans: sjiek en mooi.
Verder vind ik de auto technisch beter, is goed uitgerust en kostenvriendelijker.
Wel zijn de standaard mankementen verschenen. Voor de toekomst hoop ik veel plezier van deze auto te heeben.
41237 KM:kapotte verlichting.
45689 KM:defecte dynamo.

Alfa Romeo 159 1.9 JTS Distinctive * Airco * Cruise Control * NAVI *
- 2006

Alfa Romeo 159 1.8 mpi Business // CLIMATE // MULTIMEDIA // RIJD SCHAKELT GOED
- 2007

Alfa Romeo 159 Sportwagon 2.2 JTS Distinctive | Leer | Xenon | Navi | Autom. Airco | Cruise Control | PDC | 19" LMV | Stoelverwarming | Nieuwe APK
- 2008