Alfa Romeo 156 Sportwagon GTA 3.2 V6 24V (2002)
Uitvoering | 156 Sportwagon GTA 3.2 V6 24V |
Bouwjaar | 2002 |
Jaar van aanschaf | 2007 |
Wat een geweldige rijders auto is dit.
Echt elke kilometer die ik in deze auto rijd staat garant voor een glimlach op mijn gezicht.
Heerlijke elec stoelen met verwarming, fijne 6 bak, navigatie systeem werkt uitstekend, in vergelijking met het connect van de 147 werkt deze veel beter en sneller.
De Alfa is uitgerust met een bose sound systeem maar die hadden ze er net zo goed niet in kunnen zetten want wat een geluid.
Soms met vochtig weer wel problemen al het vermogen op de weg te brengen, maar de Pirelli P-zero`s doen hun best.
Hij nodigt echt uit tot gasgeven maar tegelijkertijd kan je er ook heerlijk mee cruizen, 60 km/h in 6 is geen probleem, daarintegen is 240 ook geen punt.
En als je eens wat minder benzine wilt verstoken, sla gerust 1 versnelling over, hij heeft er absoluut geen moeite mee.
Een verbruik van 1 op 6 is meer regel dan uitzondering, maar ik gooi die benzine er met alle liefde in.
Hij is mooi verlaagd maar ook nog heerlijk comfortabel.
Eigenlijk kan ik nu nog geen min-punt voor deze auto bedenken, mocht je een mogelijkheid hebben zo`n auto te kunnen kopen. Grijp hem met beide handen aan!
Geen.