Alfa Romeo 156 1.8 T.Spark 16V (1998)
Uitvoering | 156 1.8 T.Spark 16V |
Bouwjaar | 1998 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
Alfa’s roesten nog steeds in de folder!!
Sinds eind 2006 Rijd ik in mijn Alfa Romeo 156 1.8 T. Spark. In het begin met volle tevredenheid. Totdat ik mijn Alfa voor de apk moest laten keuren.
Hierbij werd deze namelijk afgekeurd op de volgende punten: voorband, draagarm, verlichting en het meest erge een doorgeroeste bodem. Een beetje roest op een auto kan geen kwaad maar een gat van a3 formaat laat zelf Freddie Flinstone schrikken.
Mijn volgende stap was op de importeur te vragen mijn hierin te helpen omdat het volgens Sam van Lingen Amersfoort een productiefout was. Wat met een fout aangesloten airco te maken had.
Na weken niets te horen heb ik zelf maar gebeld. Mijn aanvraag was afgewezen omdat mijn auto niet volledig dealer onderhouden is. Wat eigenlijk nogal cru is omdat Alfa Romeo 8 jaar fabrieksgarantie geeft op hun producten. Nu zit ik dus met een schuld en een auto waar ik geen kant mee op kan.
Bij deze wil ik iedereen aanraden om een gebruikte alfa altijd grondig te inspecteren.
Een importeur die iemand in de steek laat
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee