Alfa Romeo 146 1.6 i.e. (1996)
Uitvoering | 146 1.6 i.e. |
Bouwjaar | 1996 |
Jaar van aanschaf | 2003 |
Ik heb deze alfa gekocht bij de alfa dealer. Toen ik hem zag staan was ik meteen verkocht, de auto rijd echt super! Alleen zijn er enkele problemen geweest aan de auto, maar die zijn opgelost. Ik raad iedereen die een gebruikte alfa koopt aan om hem te laten keuren bij een anwb keurings station, want als je er eenmaal problemen mee hebt lijkt het of de problemen met de auto zich alleen maar opstapelen.
Radiator vervangen, koppakking vervangen, distributie riem vervangen. Uitlaat is gelast waar ik het overgens niet mee eens ben, omdat de dealer mij het antwoord gaf toen ik zij dat de uitlaat lek was ja we lassen hem wel en als hij echt rot is dan praten we wel verder! En verder is nu ineens de airco pomp kapot waarbij de auto een vreemd zoemend geluid maakt. De dealer trekt zich ook hier weinig van aan en zegt dat het bij de auto hoort, terwijl een collega dealer zegt ’dit is geen normaal gedrag, de airco pomp is kapot’. Dus beste mensen kijk heel goed naar de auto en laat hem vakkundig nakijken alvorens u hem aanschaft.