Wasstraten: ook achter de randjes graag!

Wasstraten: ook achter de randjes graag!

Bij AutoWeek kennen we elke wasstraat binnen een straal van 25 kilometer rondom het redactiepand in Hoofddorp. Een testauto wordt gemiddeld zo'n twee keer per week gewassen: één keer voor de fotografie of voor het filmen en dan nog een keer voordat we 'm weer inleveren bij de importeur. Een frequentie waarvan autowassend Nederland ongetwijfeld erg blij wordt.

Ik word dat vooral van wasstraten waarbij je in de auto kunt blijven zitten. Helemaal goud! Kun je je mail en social media bijwerken terwijl de buitenkant spic en span wordt. Helemaal top als je na de wasbeurt gratis in een hal het interieur kunt uitzuigen. Nu alleen nog wifi in de washal en je wordt als automobilist net zo vertroeteld als de auto zelf.

En toch blijf ik het vreemd vinden dat je soms nog apart moet betalen voor velgenreiniging. Ik dacht laatst: laat maar zitten, doe maar een basiswasje van 7,99 euro, maar toen ik de nieuwe CLA-duurtester bij het stofzuigen goed bekeek, waren de meeste spaken van de wielen nog hartstikke zwart.

Kom op hé, da's toch een kleine moeite? Als je een kopje uit een vaatwasser haalt, wil je toch ook geen bruine randjes meer zien?

Lezersreacties (114)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens