Weer een nieuwe Dacia: de Dokker

Dacia Dokker
De Lodgy is nog maar net geïntroduceerd of het Dacia-gamma heeft alweer een nieuwe loot aan de stam: de Dokker. De auto is er als personenversie en als Van.

Dacia heeft in Casablanca het doek van de Dokker getrokken. De reguliere versie biedt plek aan vijf personen. Deze Dokker is leverbaar met één of twee schuifdeuren. Het modulaire interieur is volgens Dacia ideaal voor zowel het personenvervoer als het meenemen van grote ladingen.

De Van is het echte werkpaard van het duo. Hier ligt de focus logischerwijs puur op de laadmogelijkheden, die volgens de Roemeense fabrikant tot de beste in het segment behoren. Ook hier is er keuze uit één of twee schuifdeuren. Tegelijkertijd is de Dokker Van ook zuinig.

Hoe zuinig precies, is niet duidelijk, want van geen van beide versies geeft Dacia vooralsnog het motorenaanbod prijs. Het merk belooft snel meer duidelijkheid te geven als de auto op de verschillende Europese markten wordt geïntroduceerd.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (63) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum