Voor het eerst gespot: de nieuwe Kia Sorento

Voor het eerst gespot: de nieuwe Kia Sorento
Voor het eerst gespot: de nieuwe Kia SorentoVoor het eerst gespot: de nieuwe Kia SorentoVoor het eerst gespot: de nieuwe Kia SorentoVoor het eerst gespot: de nieuwe Kia SorentoVoor het eerst gespot: de nieuwe Kia SorentoVoor het eerst gespot: de nieuwe Kia Sorento
De huidige Kia Sorento ontving anderhalf jaar terug nog een facelift, maar de volgende generatie van de kloeke SUV staat al in de stijgers. Onze spionagefotograaf spotte medewerkers van het Koreaanse merk tijdens winters testwerk met het nieuwe model, toen er even getankt moest worden.

De twee exemplaren die hij wist te kieken zitten logischerwijs nog vol met camouflage, maar desondanks kunnen we wat nieuwe elementen spotten. Zoals de koplampen en knipperlichten, die scherper en ronder ogen dan voorheen. De twee grote spots voorop zijn waarschijnlijk alleen gemonteerd vanwege het beperkte daglicht in deze tijd van het jaar, daar in het hoge noorden. Ook aan de achterzijde valt op dat de verlichtingsunits er anders uitzien dan die van het huidige model. Onze man met de fotocamera geeft aan dat de auto een maatje groter wordt en enkele centimeters langer zal meten dan de huidige Sorento.

Verder maakt de camouflage het lastig om te zien hoe de nieuwe Sorento zal verschillen van zijn voorganger. Waarschijnlijk blijven we nog wel even in het duister tasten, want desgevraagd geeft een woordvoerder van Kia Nederland aan dat we op z'n vroegst aan het einde van dit recent begonnen jaar meer details over de nieuwe Sorento hoeven te verwachten.

PRIVATE LEASE Kia Sorento

Kia
Kia Sorento 1.6 T-GDi Hybrid ComfortLine (5D/6A)
€ 884
 

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (6) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.