Volkswagen Transporter voor arrestantenvervoer

Ga boeven vangen!

Volkswagen Transporter arrestantenvervoer
Volkswagen Transporter arrestantenvervoerVolkswagen Transporter arrestantenvervoerVolkswagen Transporter arrestantenvervoerVolkswagen Transporter arrestantenvervoerVolkswagen Transporter arrestantenvervoerVolkswagen Transporter arrestantenvervoer

De Engelse tak van Volkswagen Bedrijfswagens heeft een nieuwe variant van de Transporter gepresenteerd. De bestelbus is omgebouwd tot een politiecel op wielen.

Volkswagen Commercial Vehicles, het Engelse equivalent van Volkswagen Bedrijfswagens, presenteert een omgebouwde Transporter die gebruikt kan worden voor het vervoer van arrestanten en gevangenen. Volkswagen heeft de cel-op-wielen overigens niet zelf gebouwd, daar is het in Essex gevestigde Blue Light Converter Safeguard SVP voor ingeschakeld.

De speciale Transporter heeft de 150 pk sterke variant van de 2.0 TDI onder de kap en is gebaseerd op basisuitvoering Trendline. Achterin is een cel aanwezig waarin twee gevangenen én een agent volgens Volkswagen veilig vervoerd kunnen worden. Verder is de Transporter in politiekostuum gestoken, een outfit waar lichtbalken en sirenes deel van uitmaken. Leuk detail: het beleefde bordje met de tekst 'Mind your head' boven de celdeur. De Engelse politiekorpsen kunnen de auto straks gewoon bestellen.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (55) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum