Volkswagen Touareg weer gespot

Touareg houdt details slim verborgen

Volkswagen Touareg Spionage
Volkswagen Touareg SpionageVolkswagen Touareg SpionageVolkswagen Touareg SpionageVolkswagen Touareg SpionageVolkswagen Touareg SpionageVolkswagen Touareg SpionageVolkswagen Touareg
Volkswagen is nog steeds druk aan het testen met de nieuwe Touareg. Hoewel de auto weinig verrassingen meer in petto heeft, is er nog het één en ander afgeplakt.

Eigenlijk hadden ze zich bij Volkswagen de moeite kunnen besparen om de nieuwe Touareg te vermommen. In maart dook er al een foto op waarop de neus van de SUV namelijk in vol ornaat is te zien is. Als we die naast dit testexemplaar zetten, zien we dat er met man en macht is geprobeerd om de diep doorlopende grille te verbergen.

Aan de achterkant moeten stickers in de vorm van de huidige achterlichten voorkomen dat we de bredere en scherpere units van de nieuwe Touareg zien. Overigens is wel duidelijk te zien dat de auto langs de flanken strakkere lijnen krijgt. De scherpe vouw langs de heuppartij doet enigszins denken aan die van de Audi Q5. Dankzij het MLBevo-platform moet de nieuwe Touareg wat lichter worden dan de huidige generatie. We verwachten de auto nog dit jaar te mogen verwelkomen.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (37) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.