Volgehangen: Infiniti Q30 AntiChic Edition

Slangenprint en matte lak

Infiniti Q30 AntiChic
Infiniti Q30 AntiChicInfiniti Q30 AntiChicInfiniti Q30 AntiChicInfiniti Q30 AntiChicInfiniti Q30 AntiChicInfiniti Q30 AntiChicInfiniti Q30 AntiChicInfiniti Q30 AntiChicInfiniti Q30 AntiChic
Infiniti heeft een speciale uitvoering bedacht voor de Q30 en introduceert de Q30 AntiChic Edition. Aan die toevoeging lijkt geen woord gelogen.

Eerlijk is eerlijk: Chic in de klassieke zin van het woord kunnen we deze Q30 met matte zwarte lak, zwarte wielen en rode sideskirt natuurlijk niet noemen. De AntiChic Edition is het resultaat van een samenwerking tussen het Nederlandse modebedrijf AntiChic en Infiniti.

Volgens Infiniti is de AntiChic Edition gericht op "[...]een stijlvolle, veelzijdige vrouw die houdt van een sexy knipoog. Een vrouw met lak aan conventies." Op de Q30 komt dat blijkbaar tot uiting in zijn duistere lak en een interieur dat met van een slangenprint voorzien leer is afgewerkt. We komen het materiaal tegen op de stoelen, op het dashboard, op de deurpanelen en zelfs op de hoedenplank. Opvallend is de 'roggenprint' die op de middenconsole en op de onderzijde van de hoedenplank een plek heeft gekregen.

De Q30 AntiChic Edition is standaard voorzien van het InTouch multimediasysteem en climatecontrol. Zijn vanafprijs is vastgesteld op 35.435 euro. Het exemplaar op de foto's moet 39.995 euro kosten.

Lezersreacties (33) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.