Vilner kleedt Alfa Romeo Brera aan

Alfa Romeo Brera by Vilner
De Alfa Romeo Brera rolt al ruim drie jaar niet meer van de lopende band, maar vandaag presenteert Vilner alsnog een bijzonder aankleedpakket. Tussen de gebruikte materialen vinden we onder andere nappaleer en slangenhuid.

De knutselaars van Vilner noemen de Brera één van de mooiste Alfa's ooit en besloten daarom toch maar hun kunsten erop los te laten. De Bulgaren staan bekend om hun gebruik van exclusieve materialen en hebben ook van de Brera weer een bijzondere verschijning gemaakt.

De matte titanium lak en zwarte wielen met rode remklauwen verhullen het spektakel dat we binnenin aantreffen. De middenconsole en het stuurwiel zijn aangekleed met carbonfiber en felrode accenten. Omdat dit natuurlijk nog niet exclusief genoeg is, besloot Vilner een voorraad nappaleer, alcantara en slangenhuid uit de kast te trekken.

De stoelbekleding is voorzien van Oost-Aziatische draken, terwijl de rode strepen zijn gemaakt van nappaleer. De hemelbekleding is van alcantara en laat wederom de afbeelding van een draak zien. Je kunt het stoer of griezelig vinden, maar typisch Vilner is het in elk geval wel.

Lezersreacties (20) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.