Vernieuwde Volkswagen Caddy ook als Alltrack

Vooral uiterlijk vertoon voor bestelbus

Volkswagen Caddy Alltrack
Volkswagen Caddy AlltrackVolkswagen Caddy AlltrackVolkswagen Caddy AlltrackVolkswagen Caddy AlltrackVolkswagen Caddy AlltrackVolkswagen Caddy AlltrackVolkswagen Caddy Alltrack
In februari trok Volkswagen het doek van de vernieuwde Caddy. Vandaag krijgen we zowel de personen- als bestelversie in Alltrack-uitmonstering te zien.

De Caddy kennen we inmiddels al even, in februari trok Volkswagen immers al het doek af van de aangescherpte besteller. Volkswagen heeft besloten om ook de vernieuwde versie te voorzien van een uitvoering met een avonturistische uitstraling. De Alltrack is er klaar voor.

De Alltrack vervangt de Cross Cady. We zien dat zowel de besteller als de personenversie voorzien is van 17-inch lichtmetaal, een Mojave Beige lak en de voor cross-versies verplichte zwarte kunststof randen langs de wielkasten en bij de sideskirts. Uiteraard beschikt de Alltrack ook over skidplates om de bodem te beschermen. Donkere lichtunits en dakdragers maken eveneens deel uit van het modderfeestje.

Hoewel, modderfeestje. Het Alltrack pakket is - waarschijnlijk niet bij ons - te krijgen op alle Caddy's. Het optionele 4Motion-systeem is er uiteraard wel mee te combineren. Tijdens de IAA kunnen we de Caddy-met-ruige-looks van dichtbij bekijken.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (36) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum