TVR koopt fabriek in Wales

Deal rond, binnen 2 jaar 'op stoom'

TVR fabriek in Wales Ebbw Vale
Al begin 2016 werd duidelijk dat het herboren TVR Wales als z'n thuisbasis zou gaan nemen. Inmiddels is de deal rond.

De keuze voor Wales is niet toevallig, maar wordt onder meer aangewakkerd door een poging van de overheid aldaar om meer werkgelegenheid in de technologiesector te creëren. Dat heeft nu geresulteerd in de aanschaf van een fabriekspand in Ebbw Vale. Het pand, (locatie) dat een oppervlakte heeft van zo'n 17.000 m2, was voorheen van een bedrijf met de naam Techboard en is sinds gisteren in handen van TVR. De komende tijd wordt er hard gewerkt om het terrein klaar te maken voor de bouw van de nieuwe Griffith, een auto die na een lange periode van steeds verder opgelopen verwachtingen op Goodwood werd onthuld.

TVR zegt dat het pand in alle opzichten voldoet aan de eisen en wensen en geeft meteen aan dat de fabriek niet hermetisch gesloten zal blijven. Potentiële klanten en andere relaties zijn op termijn van harte welkom om de bouw van de TVR's van dichtbij te aanschouwen, zegt eigenaar Les Edgar.

Lezersreacties (24) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.