Toyota geeft Camry scherpere snuit

Toyota Camry facelift
Toyota heeft op Moskou Motor Show een gefacelifte versie van een van z'n populairste modellen getoond. We hebben het dan natuurlijk over de internationale versie van de Camry!

Zo'n anderhalve week geleden kregen we van Toyota al een teaser op ons bordje waarop we de gefacelifte Camry vanuit een donkere studio de wereld in zagen turen. Nu kunnen we de bijgeschaafde versie van de auto dan in z'n geheel zien.

Toyota's modellengamma is behoorlijk ingewikkeld ingedeeld. Zo is de Amerikaanse Camry compleet anders dan het exemplaar dat we hier zien. De Camry die nu bijgepunt is, is de internationale versie die op de Russische markt weer subtiel anders bumperwerk heeft. Op een paar details na is dit wel de versie die in grote delen van de wereld in de Toyota-showroom komt te staan.

De Camry krijgt een dunner grilletje mee waar nu een chroomstrip boven is bevestigd. De luchthapper in de voorbumper sluit redelijk aan bij de X-smoeltjes die we al zagen op de nieuwe Aygoen gefacelifte Yaris. Ook aan de achterzijde komen we nu een glimmende strip tegen en ook hier is de bumper - met twee uitlaatpijpen - gewijzigd. In het interieur zien we een nieuw stuurwiel. Onder de kap liggen dezelfde krachtbronnen als voorheen, waaronder een smeuïge 3,5-liter V6. Over een hybride-uitvoering wordt helaas niet gerept.

PRIVATE LEASE Toyota Camry

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (48) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum