Thunder Power toont SUV Concept

Tweede stap in lange aanloop

Thunder Power SUV Concept
Het Taiwanese Thunder Power heeft een tweede studiemodel meegebracht naar de IAA van Frankfurt, een concept-car met de weinig geïnspireerde naam SUV Concept.

Tijdens de vorige IAA, die in 2015 plaatsvond, liet het Taiwanese Thunder Power de 'Sedan Concept' zien, een vooruitblik op een elektrische sedan met specificaties die vergelijkbaar zijn met die van de Tesla Model S. Voor de IAA van dit jaar is een designstudie van een SUV gepresenteerd.

De SUV Concept is net als z'n sedanbroer volledig elektrisch. Hij beschikt over een 125 kWh leverend accupakket waarmee een actieradius van 650 kilometer haalbaar moet zijn. De SUV heeft 584 elektro-pk's. De auto is ontworpen in Milaan, wat natuurlijk mooi staat in de brochures.

Thunder Power laat verder weten dat het een coupé in het vat heeft zitten, een op 488 stuks gelimiteerd model dat daadwerkelijk binnenkort op de markt komt. Dit exemplaar is eveneens helemaal elektrisch en 663 pk sterk. In de tweede helft van 2019 verschijnt deze coupé op de markt.

Lezersreacties (8) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.