Thaise facelift voor Toyota Hilux

Na twee jaar opgewaardeerd

Toyota Hilux facelift Thailand
Toyota Hilux facelift ThailandToyota Hilux facelift ThailandToyota Hilux facelift ThailandToyota Hilux facelift ThailandToyota Hilux facelift ThailandToyota Hilux facelift ThailandToyota Hilux facelift ThailandToyota Hilux facelift ThailandToyota Hilux facelift ThailandToyota Hilux facelift Thailand
In Thailand heeft Toyota een opgefriste Hilux gepresenteerd. Met name de voorzijde gaat op de schop.

Toyota stelde de huidige generatie van de wereldberoemde Hilux in 2015 aan de wereld voor. Inmiddels loopt 2017 op zijn eind en daarmee bereikt de pick-up een leeftijd van twee jaar. Lang niet oud, maar de Thaise tak van Toyota ziet het model liever met een aangepast ontwerp in de showrooms. De voorzijde van de Hilux wordt behoorlijk aangepakt.

Zo krijgt de Hilux een hexagonale grille die sterk doet denken aan het exemplaar van auto's als de Tacoma en Tundra. De bumpers zijn volledig nieuw en ook de koplampunits wijken af van de exemplaren die we nu op de Hilux zien. De aandrijflijnen blijven helemaal zichzelf. Dat betekent dat in het vooronder opnieuw een 2,4-liter dieselmotor ligt, die een vermogen van 165 pk produceert. Hoger op de lijst staat de 177 pk sterke 2,8-liter diesel. Liever benzine? Kies dan de 2,7-liter viercilinder met 156 pk en 240 Nm.

Het is nog afwachten of deze facelift ook wordt doorgevoerd op de Hilux die in de Europese showrooms staat. De Hilux wordt overigens ook in het Thaise Samut Prakan geproduceerd.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (17) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum