'Tesla wil Model 3-kopers in Model S'

60-versie maakt grotere Tesla bereikbaarder

'Tesla wil Model 3-kopers in Model S'
Volgens geruchten probeert Tesla z'n enorme schare aan Model 3-kopers in de onlangs gefacelifte Model S te praten. Door de vraag wat meer over de modellen uit te smeren hoopt het merk de druk wat van de Model 3-ketel te halen.

De Model 3 veroorzaakte bij z'n introductie de grootste hype die we ooit zagen op autogebied. Binnen enkele dagen noteerde het innovatieve merk maar liefst 325.000 orders voor de auto. Goed nieuws, maar het betekende ook de nodige kopzorgen. Kwade tongen beweren zelfs dat Tesla een heleboel klanten zal moeten teleurstellen als de orders niet worden ingetrokken.

Het is precies die angst die ten grondslag ligt aan het gerucht dat vandaag de wereld in wordt geslingerd. Met de introductie van de nieuwe basisversies 60 en 60D is de grotere Model S weer een stukje bereikbaarder geworden, en zou daardoor binnen het bereik komen van potentiële Model 3-kopers die de 'S' voorheen te prijzig vonden. Volgens Electrek.co is dat reden voor het merk om de nieuwe klantenkring van het al bestaande model te overtuigen. Het voordeel voor beide partijen is dat de Model S een veel kortere levertijd kent, het nadeel voor de klant is dat de grotere auto met z'n verwachtte vanafprijs van 66.000 dollar nog altijd een stuk duurder is dan de Model 3, die al voor 35.000 dollar de jouwe is.

Video

PRIVATE LEASE Tesla Model 3

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (43) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.