Spyshots nieuwe Honda CR-V

Vijfde generatie volgt bekend recept

Spyshots Honda CR-V
Spyshots Honda CR-VSpyshots Honda CR-VSpyshots Honda CR-VSpyshots Honda CR-VSpyshots Honda CR-V
De huidige Honda CR-V is sinds 2012 alweer op de Europese wegen te vinden. Aan een nieuwe generatie wordt druk gewerkt en onze spionagefotograaf heeft een ingepakt exemplaar voor de lens weten te krijgen.

In de Verenigde Staten kan men sinds eind 2011 al in de huidige CR-V stappen. De Europese markt werd enige maanden later voor het eerst door de Japanse SUV bezocht. Sinds zijn verschenen is het model al eens subtiel bijgeschaafd en inmiddels staat een compleet nieuwe generatie in de ontwikkelingskamers. Het is voor het eerst dat we de nieuwe CR-V buiten de deur zien.

Geen wereldschokkend nieuw design voor de CR-V. In plaats daarvan lijkt Honda te kiezen voor een ontwerp dat als evolutie van het huidige design kan worden gezien. We zien een scherp getekend front met led-koplampunits. Over de flank loopt een stevige schouderlijn en aan de achterzijde komen we behalve een spoiler een set grote achterlichtunits tegen.

De huidige CR-V is in Nederland met 2.0-liter viercilinder én met een 1.6 dieselmotor te krijgen. Het is niet ondenkbaar dat Honda de nieuweling zal uitrusten met zijn nieuwe 1.5-liter benzinemotor met turbo. De CR-V die in ons deel van Europa wordt verkocht, rolt in het Britse Swindon van de markt. De nieuwe generatie verwachten we niet voor volgend jaar in de Nederlandse showrooms.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (16) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.