Speciale Hyundai i30 N gesnapt

Op dieet

Spyshots Hyundai i30 N 'Special'
Spyshots Hyundai i30 N 'Special'Spyshots Hyundai i30 N 'Special'Spyshots Hyundai i30 N 'Special'Spyshots Hyundai i30 N 'Special'Spyshots Hyundai i30 N 'Special'

Rond de Nürburgring is een opvallende Hyundai gesnapt. Onder het stickerwerk zit namelijk een i30 N, maar niet zomaar een.

In mei werd bekend dat Hyundai een vierwielaangedreven variant van de i30 N in de ontwikkelingskamers heeft staan, een auto waarvan nog niet is besloten dat hij daadwerkelijk in productie gaat. Wel weten we dat Hyundai een speciale editie van de i30 N gaat uitbrengen. Op deze spionagefoto's zien we een ingepakte i30 N en dat betekent dat we óf te maken hebben met het vierwielaangedreven model, óf dat hier de andere speciale editie rondgaat.

Die speciale uitgave van de i30 N zou geen vermogensboost krijgen. Dat betekent dat ook deze variant tot 275 pk en 353 Nm uit zijn geblazen 2.0 T-GDI weet te persen. Wat er dan wel anders is? Naar verluidt krijgt die variant een uit koolstofvezel vervaardigde motorkap, lichtgewicht stoelen, extra lichte wielen en een bescheiden set aerodynamische extraatjes. Verwacht een onthulling niet voor het laatste kwartaal van dit jaar.

 

PRIVATE LEASE Hyundai i30

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (5) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.