Speciaal voor Nederland: Citroën C3 Aircross C-Series

Speciale collectie voor hoge Citroëns

Citroën C3-Aircross C-Series
Citroën C3-Aircross C-SeriesCitroën C3-Aircross C-SeriesCitroën C3-Aircross C-SeriesCitroën C3-Aircross C-SeriesCitroën C3-Aircross C-SeriesCitroën C3-Aircross C-SeriesCitroën C3-Aircross C-Series

De Nederlandse showrooms van Citroën krijgen er binnenkort een bijzonder model bij. De speciaal voor Nederland bestemde C-Series uitvoering wordt als eerste over de C3 Aircross gegoten.

De C3 Aircross C-Series dus! Verwacht geen opzienbarende verschillen. Zoals wel vaker bij een speciale reeks gaat het puur om uiterlijke aanpassingen. Volgens Citroën legt de C-Series de nadruk op twee belangrijke C’s voor het merk: Confort et Caractère. Vrij vertaald comfort en karakter dus! Dit wordt volgens het merk bereikt door de kleine badges met de C-aanduiding en de donkerrode afwerking rondom de koplampen en spiegelkappen. Verder zien we 16-inch lichtmetalen wielen en een tweekleurig dak.

Ook in het interieur komen we witte en rode afwerking tegen, zoals de stoffen rode balk in de stoelen. Verder is de speciale editie volgestopt met wat gemakken, zoals automatische airconditioning, parkeersensoren in de achterbumper en elektrisch inklapbare buitenspiegels. Ook DAB+ en navigatie zijn immer aanwezig. Na de C3 Aircross volgen ook modellen als de C4 Cactus en C4 C5 Aircross.

PRIVATE LEASE Citroën C3 Aircross

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (13) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum