Smart #3 in beeld: groter en gelikter dan de #2

Nog even ingepakt

Smart #3

Smart probeert met man en macht de gemoederen op te warmen voor de komst van de #3. De Smart #3 beleeft op 18 april zijn publieksdebuut, maar voordat het merk de auto volledig laat zien, geeft het een stel foto's van een ingepakt exemplaar vrij.

Na #1 komt ... #3. De Smart #3 wordt na de #1 het tweede nieuwe model sinds het voor de helft in handen is van het Chinese Geely. Smart trekt op 18 april het doek van zijn nieuwe elektrische model en gaf eerder deze week de eerste designschetsen vrij. Maar de opwarmronde is nog niet afgelopen. Via zijn Chinese sociale kanalen stuurt Smart nu een set foto's van de daadwerkelijke maar nog ingepakte #3 de wereld in.

De Smart #3 wordt 4,4 meter lang en daarmee is hij een kleine 20 centimeter groter dan de tot nu toe grootste Smart ooit: de #1. De #3 wordt een cross-over met een vanaf de B-stijl sterk aflopende daklijn. Smart omschrijft hem als een auto met een fastbacksilhouet. AutoWeek kon je de Smart #3 vorig jaar al uitgebreid zonder plakkers laten zien. De Smart #3 komt op de markt met een 272 pk sterke elektromotor op de achteras en als vierwielaandrijver met diezelfde motor én een exemplaar van 156 pk op de vooras. Op 18 april weten we alles over de Smart #3. Volgens het merk is het nu druk in de weer om de #3 voor de Europese markt te homologeren. Zodra dat proces is afgerond, geeft het bijzonderheden als de WLTP-actieradius vrij.

PRIVATE LEASE Smart

Lezersreacties (21) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.