Smart #1 Brabus of #3 Brabus niet dik genoeg? Dit is de oplossing
Brabus op Brabus
Zowel de Smart #1 als de grotere #3 is er als Brabus. Die is niet alleen sterker, maar oogt ook net even dikker dan een #1 of #3 in Pro- of Premium-trim. Vind je de Brabus-versie toch niet dik genoeg ogen? Dan kun je terecht bij ... Brabus. Huh?
De Smart #1 en #3 zijn verkrijgbaar met uiteenlopende motoren en uitvoeringen. Bij beide begint het leveringsgamma met een 272 pk sterke elektromotor en staat een vierwielaangedreven Brabus-versie met 428 pk aan de top. Die Brabus-smaken zijn niet alleen het sterkst, maar ogen onder meer dankzij ander bumperwerk, speciale wielen, sleuven in het front en rode accenten ook net even dikker dan de minder potente uitvoeringen. Wie een door Smart zelf geleverde Brabus-variant van de #1 of #3 heeft, kan zijn elektrische cross-over voortaan bij Brabus zelf langsbrengen voor net wat meer opsmuk. De tuner heeft voor beide modellen een 'individualiseringsprogramma' bedacht.

Smart #3 Brabus door Brabus. Volgehangen en omlaag gedrukt.
Meer vermogen krijgt het tweetal niet. Gezien de bijna 430 pk die ze leveren, lijkt ons dat ook bepaald niet nodig. Wel hangt Brabus het Brabus-duo vol met spoilers, randjes, vleugelwerk en flinke lichtmetalen wielen. Er zijn zelfs 21-inch sloffen verkrijgbaar. Het tweetal is met een setje sportveren 3,5 centimeter dichter tegen het asfalt te leggen. Het interieur kun je aankleden met Brabus-logo's, speciale vloermatten, aluminium pedalen en ga zo maar door. Zelfs de bekleding van de bagageruimte valt door Brabus onder handen te nemen. Brabus op Brabus. Dubbelop, maar voor wie er gevoelig voor is dubbeldik.
PRIVATE LEASE Smart #3
