Seat breidt prijslijst Tarraco uit

1.5 TSI nu ook met automaat

Seat Tarraco

Seat breidt de prijslijst van de Tarraco uit met een nieuwe motor-en-bakcombinatie. De kleinste benzinemotor die in de SUV te krijgen is, valt voortaan ook aan een automaat te koppelen. AutoWeek heeft de prijzen van die nieuwe versie te pakken.

Wie een Seat Tarraco met benzinemotor én automaat wilde, was tot voor kort direct aangewezen op de Tarraco met 190 pk sterke 190 TSI in zijn neus. De Tarraco met deze aandrijflijn is echter alleen te krijgen in combinatie met 4drive-vierwielaandrijving en is altijd uitgevoerd als Excellence, het meest complete uitrustingsniveau. Wie de € 51.750 die Seat voor die Tarraco-uitvoering vraagt wat te gortig vindt, maar wél graag een automaat wenst, kan voortaan ook de 1.5 TSI aanvinken.

De Tarraco met 150 pk sterke 1.5 TSI-benzinemotor was voorheen alleen te krijgen met een handgeschakelde zesbak, maar is nu dus ook met een DSG-automaat met zeven verzetten te krijgen. In tegenstelling tot de 2.0 TSI levert Seat hem niet alleen als Xcellence, maar ook als toegankelijker Style. De Tarraco 1.5 TSI DSG-7 Style, met automaat dus, kent een vanafprijs van € 39.980. Voor de 1.5 TSI DSG-7 Xcellence vraagt Seat een bedrag van minimaal € 43.580.

PRIVATE LEASE Seat Tarraco

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (16) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.