Scion plaagt met nieuweling voor Los Angeles

Scion speelt weer leentjebuur bij Toyota

Scion teaser
Scion is aardig aan het uitpakken. Vandaag krijgen we namelijk wéér een voorproefje op iets nieuws te zien.

Eerder dit jaar trok Scion het doek van de iM en de iA, respectievelijk een hip verklede Toyota Auris en een Mazda 2 sedan met een nieuw front. Die laatste werd overigens onlangs door Scions moederbedrijf Toyota ook als de nieuwe Yaris Sedan voor de Mexicaanse en Canadese markt gepresenteerd. Nu heeft Scion iets nieuws in petto, waar het zelf de lippen nog stijf over op elkaar houdt.

Scion komt namelijk niet verder dan 'een vierde nieuwe auto' die tijdens de Los Angeles Auto Show in november gepresenteerd gaat worden. Als we Scions rebadge-traditie in gedachten houden, zou het ons niets verbazen als ook deze nieuweling leentjebuur speelt bij Toyota. We krijgen een teaser te zien waarop we ogenschijnlijk het bovenste stuk van een achterklep en een stuk van een rond aflopende daklijn kunnen waarnemen.

Kijken we naar het portfolio van Toyota, dan vinden we daar de C-HR Concept, een voorproefje van een nieuwe cross-over. Het lijkt erop dat de achterkant van de nieuwe Scion overeenkomt met de bilpartij van die nieuwe Toyota. Helemaal zeker is het niet, op uitsluitsel zullen we nog tot eind november moeten wachten, dan opent de Los Angeles Auto Show z'n poorten.

Lezersreacties (21) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.