Rijkswaterstaat rijdt straks Toyota Hilux

300 orders

Toyota Hilux

Toyota zal zich ongetwijfeld op de borst kloppen. Het merk voorziet vanaf nu namelijk de weginspecteurs van Rijkswaterstaat van geschikt vervoer.

De weginspecteurs van Rijkswaterstaat rijden momenteel rond in Nissans Navara en Isuzu's D-Max, maar dat gaat veranderen. Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat heeft namelijk gekozen voor een vervanger: de Toyota Hilux.

Alle weginspecteurs, zo'n 300 man, rijden straks rond in een Hilux Dubbele Cabine Van Professional met een automatische transmissie. De eerste voor Rijkswaterstaat bestemde Hilux wordt in september geleverd en de totale levering zal enkele jaren in beslag nemen.

De Hilux wordt kant-en-klaar afgeleverd en dat betekent dat de bestelde pick-ups bij aflevering al voorzien zijn van de visuele en akoestische signalering. Ook is de laadbak voorzien van een Dynamisch Route Informatie Paneel. Helaas hebben we nog geen beeldmateriaal van de nieuwe Rijkswaterstaat-Hilux.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (96) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.