Renault presenteert facelift Captur

Nieuwe neus, frisse kleuren

Renault presenteert facelift Captur
Renault presenteert de gefacelifte Captur die straks op de Autosalon van Genève staat te pronken, maar houdt nog de nodige informatie achter de hand. Wel is duidelijk dat de neus van de auto veel overeenkomsten vertoont met die van de Russische Kaptur.

De Kaptur-met-een-K is langer dan 'onze' Captur en kreeg bij zijn introductie een iets moderner neusje met een grotere, Kadjar-achtige grille mee. Dat riep eerder al de gedachte op dat de West-Europese Captur op termijn ook deze voorzijde zou krijgen, een vermoeden dat vandaag min of meer wordt bevestigd. De grille maakt de overstap, maar de koplampen van de Captur hebben een nieuwe indeling en de voorbumper van het getoonde exemplaar is net iets anders van vorm. Het resultaat is een Captur die, mede dankzij de C-vormige dagrijverlichting, weer prima bij de rest van het Renault-gamma past. Aan de achterzijde zijn de verschillen kleiner dan voorheen, maar de led-achterlichten zorgen ook hier voor een modernere uitstraling. De facelift wordt gecompleteerd door de nodige nieuwe kleuren, meer optiemogelijkheden en andere soorten bekleding.

Vooralsnog voorziet Renault slechts in de drie hier getoonde, ietwat overbewerkte afbeeldingen. Het interieur houdt het merk nog even achter de hand, net als een niet nader omschreven nieuwe versie van de Captur. Het belang van de facelift voor Renault is groot, want met 215.670 verkochte exemplaren was de Captur in 2016, drie jaar na zijn lancering, nog altijd de populairste auto in zijn segment in Europa.

PRIVATE LEASE Renault Captur

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (52) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.