Qoros ook in het thuisland op de beurs

Qoros ook in het thuisland op de beurs
In Genève konden wij Europeanen al kennismaken met de eerste productieauto van Qoros, de 3 Sedan. Ook in het thuisland wordt die auto tentoongesteld, en wel op de Shanghai International Auto Show.

Zwart-wit gezien is het misschien opmerkelijk te noemen dat een Chinees merk nota bene in Europa voor het eerst z'n productieauto toont. Qoros heeft z'n vizier op ons continent gericht en hoog in op het succes van z'n eerste model, de 3 Sedan. Op de Shanghai International Auto Show zijn de heren natuurlijk ook van de partij.

Op 20 april slaan de deuren van de beursvloer in Shanghai open, en dat zal samengaan met de eerste kennismaking tussen een productie-Qoros en het Chinese publiek. Naast de 3 Sedan, die we in geuren en kleuren hebben mogen ervaren maar nog niet hebben kunnen rijden, zet Qoros een tweetal concept-cars neer, de Qoros 3 Cross Hybrid Concept en de Qoros 3 Estate Concept. Ook deze kennen voor ons weinig verrassingen meer.

Qoros CEO Guo Qian is tot nu toe erg tevreden met de manier waarop z'n pasgeboren automerk is ontvangen. "Ik ben blij met de positieve reacties van de Europese media, daarnaast hebben we grote belangstelling van distributeurs en dealers over de hele wereld getrokken. Vooral in Europa staat men te popelen om het merk te mogen vertegenwoordigen," aldus de topman. Qoros zal z'n auto's in een fabriek in het Chinese Changshu gaan produceren.


Lezersreacties (11) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.