Prijzen voor Audi TT Competition

Gevleugeld TT rijden vanaf ruim 66 mille

Audi TT S-Line Competition
Audi TT S-Line CompetitionAudi TT S-Line CompetitionAudi TT S-Line CompetitionAudi TT S-Line CompetitionAudi TT S-Line Competition
Audi heeft bekendgemaakt welke bedragen het minimaal wil ontvangen voor de TT Competition.

In november presenteerde Audi het Competition-pakket voor zowel de dichte TT als de TT Roadster. Aan de sportief aangeklede versies zijn vandaag prijslabels gehangen.

Wie € 66.145 naar Audi overmaakt, mag de sleutels van de TT Coupé Competition ophalen. Voor de TT Roadster Competition vraagt Audi minimaal € 69.145.

Voor je dikke 60 mille krijg je in beide gevallen een TT met 230 pk sterke 2.0 TFSI als stuwende kracht. Op optisch vlak zijn de Competition-modellen te herkennen aan zwartchrome afwerking op de einddempers van de uitlaten. 19-inch lichtmetalen, rode remklauwen, leer én Alcantara in het interieur zijn van de partij, al zal het vooral de immense achtervleugel zijn die verraadt dat het om een Competition gaat. De kap van de TT Roadster is in alle gevallen zwart.

Verder kleedt Audi de speciale versies aan met aluminium details in het interieur, MMI Navigatie plus een uitgebreid audiosysteem, virtual cockpit en parkeerhulp achter.

Lezersreacties (47) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.