Prijzen Honda CR-V bekend

Hybrideversie volgt

Honda CR-V
Honda's vierde generatie CR-V debuteerde begin dit jaar tijdens de salon van Genève in Europese trim. Dankzij een duik in de prijslijsten weten we nu wat die auto moet gaan kosten.

De nieuwe CR-V blijft in Nederland net onder de 40 mille: Honda vraagt minimaal € 39.900 voor de vierde generatie CR-V. In dat geval rijd je een voorwielaangedreven model met een 173 pk/220 Nm sterke 1,5-liter turbomotor onder de kap. Schakelen gaat met een handgeschakelde zesbak en de auto is uitgevoerd als Comfort. Liever de Elegance? Reserveer dan ten minste € 42.840. Het gemiddeld verbruik moet op 7,3 l/100 km liggen.

Honda levert de CR-V ook met vierwielaandrijving. Wie zo'n AWD-CR-V wel ziet zitten, moet rekenen op een prijskaartje van minimaal € 46.680. Voor dat geld krijg je de sleutels van een CR-V met dezelfde hierboven genoemde 1.5. Wel betreft het dan direct de Elegance. Voor de Lifestyle- en Executive-uitvoeringen vraagt Honda € 50.160 en € 53.750. Het gemiddeld verbruik ligt op 7,8 l/100 km.

Wie het schakelen liever aan de auto overlaat, kan de vierwielaangedreven CR-V ook met CVT-transmissie bestellen. De CR-V met automaat heeft een 193 pk sterke variant van de geblazen 1.5 als kloppend hart. Honda vraagt voor de Elegance-, Lifestyle- en Executive-uitvoeringen respectievelijk € 52.030, € 55.510 en € 59.100. De CR-V's met automaat en vierwielaandrijving zijn ook in zevenzitsconfiguratie te krijgen. Honda rekent daar een meerprijs voor van € 1.700. Het gemideld verbruik van de vijfzitter in deze configuratie ligt op 8,7 l/100 km. De zevenzitter noteert een verbruik van 8,9 l/100 km.

In een later stadium voegt Honda de prijzen van de CR-V Hybrid aan de lijst toe. Alles over die hybrideversie lees je hier.

PRIVATE LEASE Honda CR-V

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (61) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum