Prijzen gefacelifte Honda Jazz bekend

130 pk sterke 1.5 als nieuwkomer

Prijzen gefacelifte Honda Jazz bekend
Eerder dit jaar onderging de Jazz een facelift waarbij de hatchback de beschikking kreeg over een nieuwe 130 pk sterke 1,5-liter benzinemotor. AutoWeek kan alle prijzen van de vernieuwde Jazz geven.

De vernieuwde Jazz heeft een vanafprijs van € 19.750. Voor dat geld krijg je de sleutels van de 102 pk en 123 Nm sterke 1.3 in Trend-uitvoering overhandigd. Schakelen gaat met de hand middels een zesbak. De luxueuzere Comfort en Elegance wisselen vanaf respectievelijk
€ 21.290 en € 23.990 van eigenaar. Liever een CVT? Ook dan kun je kiezen voor de Jazz met 1,3-liter viercilinder. Je betaalt dan € 20.450 voor de Trend, € 21.990 voor de Comfort en € 23.990 voor de Elegance.

Nieuw is de 130 pk sterke 1,5-liter grote i-VTEC die Honda in het vooronder van de Jazz monteert. Die krachtbron kennen we al uit de op de Jazz gebaseerde HR-V. Deze topversie is er alleen als sportieve Dynamic-uitvoering en heeft een vanafrpijs van € 25.990. Voor dat bedrag mag je kiezen of je een handgeschakelde zesbak of een CVT-transmissie wil. De Dynamic staat standaard op 16-inch lichtmetalen wielen en krijgt zaken als ledkoplampen, een achterspoiler, mistlampen, een diffuser plus een stuurwiel en een pookknop die met leer zijn bedekt.

De gemoderniseerde Jazz is te herkennen aan een nieuwe voorbumper, een gewijzigde grille en anders ingedeelde koplampunits. Aan de achterzijde is een nieuwe bumper geplaatst.
Bestellen kan per direct.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (100) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.