Prijslijst Volkswagen Caddy Combi uitgekleed

Weinig keuze

Volkswagen Caddy Combi
Volkswagen heeft het leveringsgamma van de Caddy Combi, de personenversie van de Caddy, behoorlijk uitgekleed. Er kan nog maar één motorversie worden gekozen.

Tot voor kort leverde Volkswagen de personenversie van de Caddy, de Caddy Combi, met een brede selectie motoren. Op de benzinelijst stonden een 102 pk sterke 1.0 TSI, een 110 pk sterke 1.4 TGI die zowel benzine als aardgas lust, een 1.4 TSI én een 2.0 TDI die 102 pk naar de voorwielen stuurde. Vanaf heden is de Caddy Combi alleen nog maar met een 130 pk sterke 1.4 TSI-benzinemotor verkrijgbaar.

De enige keuzemogelijkheid die Volkswagen biedt, heeft betrekking op de lengtevariant van de Caddy. De Duitsers leveren de auto immers ook als 47 centimeter langere zevenzits Caddy Combi Maxi. Ook wat uitvoeringen betreft valt er niets meer te kiezen, want de Caddy Combi is altijd een Trendline. Wie € 33.010 euro naar Volkswagen overmaakt, krijgt de sleutels van de Caddy Maxi met 130 pk sterke 1.4 TSI en een 7-DSG-transmissie in z'n hand gedrukt. Wie € 34.760 voor de auto overheeft, krijgt de langere Caddy Combi Maxi mee naar huis.

De bestelversies van de Caddy zijn wél leverbaar met andere motoren, waaronder de 75, 102, 122 en 150 pk sterke versies van de 2.0 TDI, de 110 pk sterke 1.4 TGI, de 1.2 TSI met 82 pk en de 125 pk sterke 1.4 TSI.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (22) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum